Goede doelen

Goede doelen

Voor Degrillbus.nl is sponsoring een onderdeel van de MVO gedachte. In de bedrijfsvoering worden bewuste keuzes gemaakt en probeert Degrillbus.nl alle belanghebbende partijen zo goed mogelijk mee te nemen in de bedrijfsvoering.

Er is echter ook een groep mensen die geen belanghebbende is en dat zijn mensen die bijna geen -, of helemaal geen deel uitmaken van een bedrijfsvoering en die afhankelijk zijn van de gratie van anderen.

Dit is de reden dat Degrillbus.nl twee doelen sponsort. enerzijds op lokaal niveau en anderzijds op internationaal niveau. Degrillbus.nl doneert 5% van de totale jaarwinst aan:

Voedselbanken Nederland: wilt u direct doneren? klik HIER

UNICEF: wilt u direct doneren? klik HIER

 

Het sponsorbeleid van Degrillbus.nl sluit aan op de visie en is daarmee een heel bewuste keuze. Hiermee sluit het sponsorbeleid aan op de bedrijfs- en marketingdoelstellingen.

Doordat Degrillbus.nl een zeer beuwste keuze maakt die dichtbij haar visie ligt betekent dit impliciet ook dat zij de keuze heeft gemaakt om andere goede doelen niet te steunen; hoewel deze allen ook waardevol en belangrijk zijn.